fbpx Beroepsverzekeringen in Oost-Vlaanderen | Vidalis Overslaan en naar de inhoud gaan

Beroepsverzekeringen in Oost-Vlaanderen

✓ Een persoonlijke aanpak

✓ Een uitgebreid pakket aan diensten

✓ Geschikt voor particulier of ondernemer

Het is belangrijk om de juiste beroepsverzekering af te sluiten als u zelfstandig aan de slag gaat in Oost-Vlaanderen. Vidalis is een expert in beroepsverzekeringen en verzekeringen voor zelfstandigen in heel Oost-Vlaanderen. In een van onze filialen te Ruiselede of Lotenhulle adviseren onze experten u uitvoerig over welke polissen passen bij uw werkzaamheden. Zo is onder meer een verzekering voor uw bedrijfspand in de omgeving van Aalter, een waardevolle toevoeging aan uw pakket.

 

Heeft u interesse? 

Bekijk onze verzekeringen

 

Beroepsverzekeringen op maat van uw bedrijf in omgeving Aalter

Bij beroepsverzekeringen en verzekeringen voor zelfstandigen in Oost-Vlaanderen is het van belang dat we eerst kijken naar uw bedrijfsomstandigheden. Wat voor werk verricht u? In wat voor bedrijfspand is uw onderneming in regio Aalter gehuisvest, en welke verzekering dekt alle schade? Hoeveel werknemers zijn actief in uw onderneming? Op basis van die informatie bepalen we welke dekkingen mogelijks interessant voor u zijn. Bij de verzekeringen die wij aanbieden voor zelfstandigen in Oost-Vlaanderen, zitten onder andere een wagenparkverzekering of een groepsverzekering. Uiteraard bestaan hierin onderling ook vele varianten en toepassingen. In sommige gevallen kunt u ook een verzekering op beroepsaansprakelijkheid overwegen. Idem voor een verzekering van uw bedrijfspand in Aalter of omgeving. Laat onze medewerkers u uitgebreid informeren over de beroepsverzekeringen voor zelfstandigen in Oost-Vlaanderen.

Wees ook welkom als particulier

Naast beroepsverzekeringen voor zelfstandigen in Oost-Vlaanderen, bieden wij nog vele andere mogelijkheden aan als onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Zo kunnen naast zelfstandigen ook particulieren bij ons kantoor in regio Aalter terecht voor diverse verzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan enkele essentiële polissen zoals een autoverzekering of een hospitalisatieverzekering. Daarbij bieden we ook overlijdensverzekering en diverse woonverzekeringen aan. Met de kennis van onze specialisten bij Vidalis maakt u zeker de juiste keuze!

Maak een afspraak

Zoekt u naar de geschikte verzekeringen voor uw zaak? Dan maken wij u wegwijs in het aanbod van beroepsverzekeringen voor zelfstandigen in Oost-Vlaanderen, waaronder een verzekering voor uw bedrijfspand, een eventuele groepsverzekering, en veel meer. Maak hiervoor een afspraak in een van onze filialen te Ruiselede of Lotenhulle. U kunt ons bereiken via het online contactformulier, het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde kantoor of het e-mailadres info@vidalis.be.