fbpx Verzekeringen startende ondernemer | Vidalis Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzekeringen startende ondernemer

✓ Een persoonlijke aanpak

✓ Een uitgebreid pakket aan diensten

✓ Geschikt voor particulier of ondernemer

Als verzekeringsexpert weet Vidalis precies welke verzekeringen onmisbaar zijn voor een startende ondernemer. We hebben twee vestigingen in Lotenhulle en Ruiselede. Daardoor zijn we de ideale uitvalsbasis voor zelfstandigen in regio Aalter. Wilt u graag weten welke verzekeringen u nodig heeft bij de opstart van uw eigen bedrijf? Wij zoeken het voor u uit!

 

Heeft u interesse? 

Bekijk onze verzekeringen

 

Welke verzekeringen zijn onmisbaar als u als startende ondernemer uw eigen bedrijf opricht?

Sommige verzekeringen zijn noodzakelijk voor een startende ondernemer. Onze ervaren medewerkers leggen u in onze kantoren in Lotenhulle of Ruiselede haarfijn uit welke verzekeringen niet mogen ontbreken wanneer u uw eigen bedrijf opstart, en welke een mooie aanvulling zijn. Zo is een dekking voor uw bedrijfswagen geen overbodige luxe. Als u over een bedrijfspand beschikt, is het aangeraden om onder meer een brandverzekering af te sluiten, zodat u gedekt bent bij schade door overmacht. Er bestaan nog heel wat andere verzekeringen bij onze kantoren in Aalter, die van pas komen bij de opstart van uw eigen bedrijf, welke ook interessant zijn voor uw eventuele medewerkers. Wij maken u graag wegwijs in de verschillende verzekeringen die u als startende ondernemer een voorsprong geven in het werkveld.

Kies voor de juiste dekkingen en laag risico

U kunt er als startende ondernemer voor kiezen om naast de nodige verzekeringen, ook te beleggen in aandelen. We bekijken in dat geval samen de mogelijkheden. Deze beleggingsfondsen kunnen later dienen om uw onderneming verder uit te breiden. Bovenstaande informatie is slechts een greep uit ons verzekeringsaanbod. Maak een afspraak in een van onze kantoren. Ons team zoekt voor u uit welke verzekeringen de opstart van uw eigen bedrijf een duwtje in de rug geven. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als via het contactformulier en via het e-mailadres  info@vidalis.be. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.