fbpx Groepsverzekering afsluiten in regio Aalter | Vidalis

Groepsverzekering afsluiten in regio Aalter

✓ Een persoonlijke aanpak

✓ Een uitgebreid pakket aan diensten

✓ Geschikt voor particulier of ondernemer

Een groepsverzekering afsluiten in regio Aalter geeft u de mogelijkheid als werkgever om voor het pensioen van de werknemers te sparen. Bij Vidalis zoeken we met u hoe u dit het beste realiseert. In een van onze kantoren te Lotenhulle of Ruiselede verlenen we u alle mogelijke informatie over dit soort verzekering en bieden we advies op maat aan. Zo gaat u een goede groepsverzekering afsluiten voor uw bedrijf in regio Aalter.

 

Heeft u interesse? 

Bekijk onze verzekeringen

 

De gepaste groepsverzekering voor uw bedrijf afsluiten in regio Aalter

Met het afsluiten van een groepsverzekering in regio Aalter biedt u als bedrijf een van de belangrijkste extralegale voorwaarden aan. Als werkgever zet u zo jaarlijks een bedrag opzij, op basis van het loon of een forfaitair bedrag, waarmee u een pensioenreserve opbouwt. Uiteraard verschilt per bedrijf welke zakelijke verzekering hier het meest geschikt voor is. Onze medewerkers doorspitten de verzekeringsmarkt met u om de beste opties aan u voor te leggen. Vervolgens kunt u bij Vidalis ook terecht voor andere verzekeringen die relevant kunnen zijn voor ondernemers.

Plan een afspraak in

Schakel de expertise van onze medewerkers in bij het afsluiten van de groepsverzekering voor uw bedrijf in regio Aalter. Maak een afspraak in een van onze kantoren te Lotenhulle of Ruiselede voor een gesprek. Neem contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal of het e-mailadres info@vidalis.be.