fbpx Motor- en autoverzekeringen in regio Aalter | Vidalis Overslaan en naar de inhoud gaan

Motor- en autoverzekeringen in regio Aalter

✓ Een persoonlijke aanpak

✓ Een uitgebreid pakket aan diensten

✓ Geschikt voor particulier of ondernemer

Als u op zoek bent naar de geschikte motorverzekeringen of autoverzekeringen of een complete wagenparkverzekering in de omgeving van Aalter, dan kunnen wij u zeker helpen. Bij Vidalis, met vestigingen in Lotenhulle en Ruiselede, luisteren we altijd naar wat u zoekt in uw verzekeringen en kijken we naar een formule op maat. We leggen uitvoerig uit wat voor dekking is inbegrepen in elke verzekering en geven advies op maat. Zo kiest u de beste autoverzekeringen, motorverzekeringen of wagenparkverzekering in regio Aalter.

 

Heeft u interesse? 

Bekijk onze verzekeringen

 

Welke autoverzekeringen en motorverzekeringen vindt u bij ons in regio Aalter?

Bij de autoverzekeringen en motorverzekeringen die wij aanbieden in de omgeving van Aalter, krijgt u de keuze uit diverse mogelijkheden, net zoals dat het geval is bij een wagenparkverzekering. Denk bijvoorbeeld aan een omniumverzekering die alle eigen schade dekt. Deze zijn zowel interessant voor reeds gevestigde als startende ondernemers. Zo verkennen we met u de dekkingen omtrent diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijdingen en geven we u transparant weer in welke omstandigheden u bijstand geniet. Ook wanneer u op reis vertrekt met uw voertuig, is het belangrijk om de geschikte verzekering af te sluiten. Voor ondernemers en middelgrote tot grote bedrijven uit Aalter in het bijzonder, is een wagenparkverzekering een zeer interessante optie. Ons team legt uitvoerig uit wat deze opties voor u kunnen betekenen.

Schakel onze specialisten in

Wilt u meer weten over de motorverzekeringen, autoverzekeringen en de allesomvattende wagenparkverzekering die wij aanbieden in Aalter? Maak dan een afspraak met onze medewerkers in de kantoren in Ruiselede of Lotenhulle en ontdek de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het online contactformulier, door te bellen naar uw dichtstbijzijnde kantoor of via het e-mailadres info@vidalis.be.